13 medalii pentru atleții noștri la Naționalele de 20 km marș!

Reprezentanții Clubului Sportiv Universitatea Reșița au cucerit duminică, 10 iunie, 13 medalii la Campionatul Național de 20 km marș, individual și pe echipe, desfășurat la Pitești. Dintre acestea, cinci au fost de aur, patru de argint și patru de bronz.

La seniori, podiumul a fost în exclusivitate reșițean, cu Alin Știrbu în postura de campion național, urmat de Narcis Mihăilă și Marius Cocioran. Cei trei sportivi au alcătuit echipa CSU Reșița, campioană națională de seniori.
Echipa CSU Reșița 2, în componența Ionuț Dogaru, Ionuț Pleșu, Remus Rădoi, Alexandru Batog, a devenit campioană națională la tineret, cu timpul realizat fiind pe locul secund la seniori. La tineret, individual, Ionuț Dogaru a cucerit medalia de argint, iar Ionuț Pleșu pe cea de bronz. De asemenea, Alexandru Batog a cucerit medalia de bronz la juniori.

Au curs medaliile și în competiția feminină, unde echipa CSU Reșița, în componența Ana Rodean, Mihaela Acatrinei, Lăcrămioara Căruceriu, Loredana Cocoș, a devenit campioană națională la senioare. La individual, Ana Rodean a cucerit titlul național. De asemenea, Bianca Molnar a devenit vicecampioană națională la tineret, categorie la care Lăcrămioara Căruceriu a intrat în posesia medaliei de bronz.
Atleții sunt antrenați de Octavian Măzăran, Gheorghe Ardeleanu și Marius Cocioran.

Felicitări tuturor!