Un egal cât o victorie: Universitatea Reşiţa – CSM Bucureşti 24-24 (10-12)

Universitatea Reşiţa a terminat la egalitate, 24-24, cu CSM Bucureşti, în etapa a 24-a a Ligii Naţionale feminine de handbal.

Este un egal cât o victorie, care ne menţine aprinse speranţele de salvare de la retrogradare. Mai avem două etape de speranţă, în care ne trebuiesc victorii, cu HC Zalău şi HCM Roman.

În partida cu CSM Bucureşti, handbalistele pregătite de Florin Pera şi Liviu Viaşu au muncit mult, s-au dăruit pentru fiecare minge, aplaudate de public, care le-a susţinut şi de această dată. Păcat că nu s-au obţinut ambele puncte, dar important este că nu am pierdut şi nu dezarmăm, şi sperăm în continuare până în ultima secundă a acestui campionat. Deocamdată suntem pe locul 13, care ne duce în Divizia A, la trei puncte în spatele echipei CSM Cetate Deva. Mai avem şanse teoretice de menţinere în Liga Naţională, nu ne rămâne să sperăm decât că fetele noastre vor avea luciditatea necesară să fructifice şansele pe care le mai au, şi că Zeiţa Fortuna va fi de partea noastră în acest final de sezon.

Universitatea Reşiţa – CSM Bucureşti 24-24 (10-12)

28 aprilie 2011; Sala Polivalentă din Reşiţa; spectatori: 300.

Univ. Reşiţa: Bianca Anghelescu, Paula Vişan – Loredana Iancu 8, Simona Duţă 6, Gulnara Garipova 4, Mirabela Cricleviţ 2, Mădălina Herciu 2, Renata Bârz 2, Alexandra Haşegan, Alexandra Irimuş, Laura Roiban, Simina Neag. Antrenori: Florin Pera şi Liviu Viaşu.

CSM Bucureşti: Alina Dobrin, Georgeta Gureşoaie – Elena Avădanii 7, Gabriela Chitulescu 5, Daniela Niculae 4, Lucia Popa 4, Dumitra Strat 1, Elena Pavăl 1, Greta Dinu, Alina Dobrin, Alina Lăutru, Raluca Anghelina, Oana Catrinoi. Antrenor: V. Mărgulescu.