A patra victorie consecutivă pentru handbalistele noastre! 26-20 cu CSU Oradea

Etapa a 22-a a diviziei A de handbal feminin a consemnat o nouă victorie a Universităţii Reşiţa, care bifează cel de-al patrulea succes consecutiv.

Pe propriul teren, studentele pregătite de profesorul Cristian Busuioc au primit în weekend replica formaţiei CSU Oradea, grupare aflată în prima jumătate a clasamentului seriei B. Plusul de experienţă al echipei oaspete, care beneficiază de aportul câtorva jucătoare de primă ligă, sau chiar de Naţională, n-a contat în teren, formaţa reşiţeană aflându-se mai mereu la conducere. Prima repriză a fost controlată în general de gazde, însă orădencele au ţinut aproape, astfel că formaţia reşiţeană a intrat la pauză cu avantaj minim, scor 12-11. Partea a doua a întâlnirii a consemnat o dominare şi mai clară a Universităţii, principalul atu al studentelor fiind jocul defensiv, dublat de inspiraţia portăriţelor. Desprinderea decisivă a fost reuşită însă abia în ultimele opt minute, interval în care Universitatea a marcat cinci goluri şi a încasat unul singur.

CSU Reșița: Delia Roman, Alexandra Popescu, Andra Ioța – Alina Cristea (8), Simina Vezentan (4), Cătălina Dumitrescu (4), Beatrice Kovari (2), Alexandra Bucur (2), Iulia Bledea (2), Denisa Ion (2), Marinela Prykop (1), Daiana Gaiu (1), Claudia Baldovin, Gianina Iung, Adriana Voina.