Adriana Sorina Buz și Andreea Smultea – vicecampioane balcanice la volei de plajă

Două sportive legitimate la CS Universitatea Reșița au alcătuit echipa România 1 la Campionatul Balcanic de volei de plajă, desfășurat săptămâna trecută la Skopje, în Macedonia.

După ce au cucerit din nou titlul național pentru CSU Reșița, în competiția care a avut loc la Oradea, Adriana Sorina Buz și Andreea Smultea au participat cu succes la întrecerea balcanică din Macedonia, unde au reprezentat România.

skopje2

Elevele antrenorului Dan Jitaru au ajuns până în finala competiției, fiind învinse cu 2-0 de bulgăroaicele Dinova și Angelova. Astfel, Sorina Buz și Andreea Smultea au devenit vicecampioane balcanice de volei de plajă în 2013, un rezultat notabil pentru reprezentantele României. Voleibalistele de la CSU au trecut în semifinale, cu 2-0, de echipa Bulgaria 2, alcătuită din Malinova și Slancheva.

În 2013, Adriana Sorina Buz și Andreea Smultea au mai obținut două locuri trei la turnee internaționale în Turcia – Fethiye și Hopaport – precum și locul I la turneul de circuit de campionat național de seniori de la Cluj Napoca și titlul național la Oradea.