Adriana Voina, convocata din nou la lotul national

Una dintre componentele echipei de handbal Universitatea Reşiţa, Adriana Voina, a primit o nouă convocare la lotul naţional de junioare al României.
Handbalista a mai convocată şi în trecut la lotul naţional, la categoria sa de vârstă, reşiţeanca fiind colegă de generaţie cu medaliatele cu aur la Campionatul Mondial U18, desfăşurat anul trecut în Macedonia.
Adriana Voina urmează să se prezinte la lotul naţional pe data de 9 martie, pentru un stagiu de pregătire la Chiajna. Sportiva evoluează cu succes la Universitatea Reşiţa, atât în Campionatul Naţional de Junioare I, cât şi în Divizia A. În 2013 a ocupat locul al V-lea cu echipa reşiţeană la turneul final al Campionatului Naţional de Handbal al Junioarelor II, desfăşurat la Bucureşti. În acelaşi an, Adriana Voina a participat în premieră la un Campionat European, cu naţionala României, marcând şi câteva goluri în acel turneu final.
„Mă simt din nou onorată că am fost convocată la lotul naţional, a spus Adriana Voina. Este o generaţie foarte bună, care a câştigat Campionatul Mondial. Din cauza unor accidentări nu am putut răspunde tuturor convocărilor. Dar acum sper să confirm şi să fiu la înălţimea aşteptărilor.“