Am pornit cu dreptul în 2017! Victorie pentru handbalistele noastre!

În primul meci oficial din 2017, echipa noastră de handbal a obținut duminică o victorie clară contra formației ACS Crișul Chișineu Criș, cu scorul de 38-24 (21-10). Meciul a contat pentru etapa a XI-a a Diviziei A de handbal feminin, Seria B.

„Per total am avut o evoluție bună, dar trebuie să recunosc că am avut și momente în care nu am finalizat așa cum ne-am fi dorit. Am avut destule ratări și nesincronizări pe faza de apărare. Până la urmă au existat aceste momente de relaxare probabil și datorită scorului de pe tabela de marcaj, pentru că am condus în permanență și nu s-a pus în niciun moment problema învingătoarei din meciul de astăzi. Au jucat toate sportivele, era și normal. Se vede încă, suntem la început, venim după o pauză. Și pot spune că nu suntem încă la formă maximă. Dar eu sper ca de la meci la meci să jucăm din ce în ce mai bine, pentru că în momentul în care vom întâlni adversari mai puternici, în mod sigur vom avea meciuri mai dificile”, a declarat antrenorul Cristian Busuioc.

CSU Reșița: Delia Roman, Andra Ioța, Alexandra Popescu – Alina Cristea (7 goluri), Adriana Voina (6), Cătălina Dumitrescu (6), Claudia Baldovin (5), Alexandra Dinu (4), Beatrice Kovari (2), Alexandra Bucur (2), Andrada Stamin (2), Gianina Iung (2), Diana Boriceanu (1), Denisa Ion (1).

După această victorie, CSU Reșița a acumulat 21 de puncte și se află pe lcoul 3, la egalitate de puncte cu liderul Minaur Baia Mare, precum și cu echipele de pe locurile 2 (CSM Slatina), respectiv 4 (Mureșul Târgu Mureș).
Felicitări handbalistelor și antrenorului pentru victoria de duminică după-amiază! Mulțumim publicului prezent în număr mare la Sala Polivalentă! Vă așteptăm și la următoarele meciuri să ne susțineți!