Atletul nostru, Marius Cocioran, primul reșițean calificat la Jocurile Olimpice de la Rio!

Mare bucurie ne-a adus duminică, 17 mai, atletul Clubului Sportiv Universitatea Reșița, Marius Iulian Cocioran. Campionul nostru în probele de marș a făcut o cursă excelentă la Murcia, în Spania, cu ocazia Cupei Europei, obținând calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio, din 2016!
Cu timpul de 3 ore, 55 de minute și 59 de secunde, Marius a stabilit și un nou record național în proba de 50 km marș. Pentru atletul nostru va fi a doua prezență la Jocurile Olimpice, după ediția din 2012 de la Londra. Îl felicităm pe Marius Cocioran pentru performanța realizată și îi mulțumim că ne-a adus bucurie într-o duminică frumoasă de mai. Felicitări și directorului CSU Reșița, un adevărat om de sport, care l-a susținut încontinuu pe Marius Cocioran, ca de altfel pe toți sportivii clubului nostru, și a fost prezent astăzi în Spania, alături de primul sportiv reșițean calificat la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Totodată, ne bucurăm să anunțăm și rezultatul Claudiei Ștef, o atletă cu dublă legitimare Craiova-CSU Reșița, prezentă la Cupa Europei de marș în proba de 20 km, obținând de asemenea baremul de participare la Jocurile Olimpice de la Rio.