Claudia Ştef, campioană balcanică la 20 km marş

Atleta Claudia Ştef, legitimată la Clubul Sportiv Universitatea Reşiţa, a cucerit sâmbătă, 9 aprilie, medalia de aur la Campionatele Balcanice de marş, competiţie desfăşurată în Parcul Herăstrău din Bucureşti. În proba de 20 km marş a senioarelor, Claudia Ştef a fost cronometrată cu timpul de 1 oră, 33 de minute şi 38 de secunde. Ea a fost urmată de Ana Maria Groza (România, legitimată la Unirea Alba Iulia) şi de Mutlu Semiha (Turcia). Atleta de la CS Universitatea a fost la şapte secunde de îndeplinirea baremului pentru participarea la Campionatele Mondiale. Dar, mai are o şansă la următoarea competiţie, Cupa Europeană din Portugalia, programată în luna mai.

La întrecerea balcanică au mai participat doi atleţi ai clubului nostru sportiv, la seniori 20 km, Marius Cocioran, iar la juniori I 10 km, Robert Laţcu.

Marius Cocioran a ocupat locul 5, iar Robert Laţcu s-a clasat pe locul 4, stabilind şi un record personal, 46:43, îmbunătăţit cu două minute, un rezultat apreciat de antrenorul său, Octavian Măzăran.