CS Universitatea Resita domina TOP SPORT CARAS-SEVERIN 2013

Clubul Sportiv Universitatea Reșița este bine reprezentat în Top Sport Caraș-Severin 2013. În ierarhia echipelor, CSU Reșița chiar domină, acaparând aproape în totalitate podiumul. Pe primul loc se află echipa de volei de plajă, alcătuită din Sorina Buz și Andreea Smultea, campioană balcanică și națională de senioare. Cele două sportive sunt pregătite de antrenorul Dan Jitaru.

podium-atletism-csu-resita
Pe locul secund se află o echipă de atleți, medaliați cu aur la Campionatul Național de 20 km marș. Sportivii pregătiți de Iosif și Octavian Măzăran care au alcătuit echipa sunt Narcis Mihăilă, Doru Ursu și Marius Cocioran.

În clasamentul sportivilor, nu mai mai puțin de șapte atleți ai CSU Reșița se regăsesc printre laureații anului precedent.
Pe locul al treilea îi avem pe Ionuț Betej și pe Narcis Mihăilă, pe locul 5 se află Marius Cocioran, pe 6 Claudia Ștef, poziția a șaptea este împărțită de Doru Ursu și Georgiana Enache, iar pe locul 10 în Top Sport Caraș-Severin 2013 se află Robert Lațcu.
Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Caraș-Severin a întocmit și clasamentul celor mai buni antrenori ai anului 2013, în care directorul CSU Reșița, Octavian Măzăran, antrenor de atletism, se află pe locul secund.