CS Universitatea Resita, prezenta masiva în Top Sport Caras-Severin 2014

Șase atleți și un înotător de la CS Universitatea Reșița se numără printre cei mai buni sportivi ai județului Caraș-Severin în anul 2014. De asemenea, CSU Reșița bifează și două prezențe pe podiumul echipelor și una la Jocuri sportive, iar Octavian Măzăran ocupă locul secund în ierarhia antrenorilor.
Astfel, atletul Marius Iulian Cocioran, dublu campion național la 20 și 50 km marș, se află pe locul al doilea în Top Sport Caraș-Severin, urmat, pe poziția a treia, de campionul național la 3.000 m obstacole, Alexandru Ghinea.
Reprezentanții secției de atletism se regăsesc și pe alte locuri: Narcis Mihăilă – locul 5; Ionuț Betej – locul 6; Gabriel Băhneanu – locul 7; Florin Știrbu – locul 10. Secția de înot este reprezentată de sportivul Alexandru Ancuța, ocupant al locului al IX-lea în Top Sport Caraș-Severin.
În Top echipe, două echipe de marș ale CSU Reșița sunt pe primele două locuri: campioana națională la 20 km marș seniori alcătuită din Marius Cocioran, Doru Ursu și Narcis Mihăilă și campioana națională la 20 km marș tineret, alcătuită din Gabriel Băhneanu, Robert Lațcu și Florin Știrbu.
În Top Sporturi – Jocuri Sportive, echipa de volei de plajă formată din Lucian Bădiceanu și Marius Roșu ocupă primul loc.
Ne bucurăm și pentru Premiul „Speranță Olimpică“ atribuit atletului Nicolae Balaci, un sportiv cu dublă legitimare CSU-Lic. Traian Vuia Reșița.