Debut cu dreptul pentru handbalistele noastre: victorie cu ACS Odorheiu Secuiesc!

Start cu dreptul pentru echipa feminină de handbal Universitatea Reşiţa. În runda inaugurală a diviziei A, studentele pregătite de profesorul Cristian Busuioc au avut o misiune uşoară, pe teren propriu, în compania junioarelor de la ACS Odorheiu Secuiesc. Talentate, dar lipsite de experienţă, tinerele jucătoare ale grupării din Odorhei n-au avut nicio şansă în faţa experimentatei echipe reşiţene, care s-a impus la o diferenţă de 15 goluri. La pauză, Universitatea conducea cu 18-6, iar diferenţa s-a majorat considerabil în partea a doua a jocului, cu toată opoziţia unei portăriţe foarte inspirate, care a avut numeroase intervenţii salvatoare la aruncările reşiţencelor. În final, Universitatea Reşiţa a câştigat meritat, cu scorul de 33-19.

„Ne bucurăm că am început cu dreptul, le felicit pe fete pentru victoria obținută, sper să fie una de moral și să reușim să ne adjudecăm și punctele pe care le vom avea de disputat, tot acasă cu Târgu Secuiesc, însă trebuie să spun că, deși nu s-a pus problema învingătoarei, am avut și momente care m-au nemulțumit, mai ales la faza de finalizare, probabil și pe fondul relaxării pentru că am condus în permanență pe tabela de marcaj. Am întâlnit o echipă de junioare, care este destul de disciplinată, arțăgoasă, și cu un portar care ne-a arătat că poate avea multe intervenții”, a declarat profesorul Cristian Busuioc la finalul partidei.

În etapa viitoare, pe 23 septembrie, Universitatea Reşiţa va evolua din nou acasă, de această dată în compania formaţiei KSE Tg. Secuiesc.