Etapa 14 (prima din retur): Oţelul Galaţi – Universitatea Reşiţa 34-23 (17-11)

În prima etapă a returului Ligii Naţionale feminine de handbal, Universitatea Reşiţa a pierdut duminică, 30 ianuarie, în deplasare la Oţelul Galaţi, cu scorul de 34-23.

„U“ Reşiţa: Paula Vişan, Bianca Anghelescu – Loredana Iancu 8, Renata Bârz 3, Alexandra Irimuş 2, Călina Calu 2, Laura Roiban 2, Anca Herciu 2, Gulnara Garipova 2, Alexandra Haşegan 1, Simina Neag 1, Simona Duţă, Mirabela Cricleviţ. Antrenori: Florin Pera, Liviu Viaşu.

,Galaţiul este o echipă mai bună decât noi, era clar că este o diferenţă de valoare între cele două echipe. Noi am început jocul foarte prost, ratând 2 aruncări de la 7 m şi dând pase la intercepţie, greşeli ce au dat posibilitatea Oţelului să ia un avans considerabil în prima repriză. Venim după 3 deplasări foarte lungi, s-a acumulat oboseala, avem un lot foarte restrâns şi încerc să le introduc pe toate în teren ca să minimizez riscul accidentărilor. Din păcate am făcut un joc foarte slab, mult mai slab decât la Roman, poate şi datorită moralului care este unul destul de scăzut. Noi, de regulă facem multe greşeli dar astăzi parcă ne-am întrecut în greşeli şi pase la intercepţie. Cred că am avut peste 20 de pase greşite. Este clar că Oţelul ne-a fost superioară şi merită victoria fără niciun fel de problemă“, a declarat antrenorul Florin Pera.

În etapa următoare, duminică, 6 februarie, de la ora 11, Universitatea Reşiţa va primi pe teren propriu replica formaţiei HCM Baia Mare.

,Galaţiul este o echipă mai bună decât noi, era clar că este o diferenţă de valoare între cele două echipe. Noi am început jocul foarte prost, ratând 2 aruncări de la 7 m şi dând pase la intercepţie, greşeli ce au dat posibilitatea Oţelului să ia un avans considerabil în prima repriză. Venim după 3 deplasări foarte lungi, s-a acumulat oboseala, avem un lot foarte restrâns şi încerc să le introduc pe toate în teren ca să minimizez risucul accidentărilor. Din păcate am făcut un joc foarte slab, mult mai slab decât la Roman, poate şi datorită moralului care este unul destul de scăzut. Noi, de regulă facem multe greşeli dar astăzi parcă ne-am întrecut în greşeli şi pase la intercepţie. Cred că am avut peste 20 de pase greşite. Este clar că Oţelul ne-a fost superioară şi merită victoria fără niciun fel de problemă.