Etapa 6: CSM Cetate Deva – Universitatea Reşiţa 26-19 (13-11)

Universitatea Reşiţa a jucat duminică, 17 octombrie, în deplasare la CSM Cetate Deva, în etapa a şasea a Ligii naţionale feminine de handbal.

Din păcate, echipa pregătită de Florin Pera şi Liviu Viaşu a fost învinsă cu 26-19 (13-11). La Universitatea Reşiţa a debutat noua achiziţie, Gulnara Garipova. Antrenorul echipei studenţeşti nu a putut miza pe Cristina Bobeică şi Alexandra Haşegan, iar Paula Vişan, Ştefania Lazăr şi Zsanett Borbely au revenit după perioade de inactivitate, cauzate de accidentări.

La Deva, Universitatea Reşiţa a fost încurajată de un inimos grup de suporteri, cărora fetele şi antrenorii le mulţumesc pentru susţinere.

Universitatea Reşiţa: Paula Vişan, Bianca Anghelescu – Gulnara Garipova (9), Călina Calu (4), Loredana Iancu (2), Simona Duţă (2), Laura Roiban (1), Ştefania Lazăr (1), Alexandra Irimuş, Zsanett Borbely, Mirabela Cricleviţ, Renata Bârz, Simina Neag.

Pentru Universitatea Reşiţa urmează meciul de pe teren propriu cu Tomis Constanţa, programat duminică, 24 octombrie, de la ora 11, la Sala Polivalentă.