Etapa 8: Universitatea Reşiţa – U Jolidon Cluj 25-34 (12-15)

În etapa a opta a Ligii Naţionale, Universitatea Reşiţa a întâlnit pe teren propriu formaţia Universitatea Jolidon Cluj.

Cu absenţe notabile în lot, cauzate de accidentări, Universitatea Reşiţa a pierdut şi acest meci, cu 25-34 (12-15). La formaţia reşiţeană a reintrat după o pauză îndelungată coordonatorul de joc Claudia Rupa. Au lipsit însă doi portari, Cristina Bobeică (operată de menisc miercuri, 3 noiembrie, la Timişoara) şi Bianca Anghelescu, iar în poartă a stat doar Paul Vişan. Postul de pivot a reprezentat o altă problemă, pentru că Alexandra Haşegan se află în recuperare, al Cluj, iar Zsanett Borbely s-a oprat în Ungaria, astfel că antrenorul Florin Pera a trecut-o în premieră pe postul de pivot pe Simina Neag. Au mai absentat Maria Turnea, Diana Costin şi Renata Ghionea.

Universitatea Reşiţa: Paula Vişan – Loredana Iancu (5), Claudia Rupa (4), Călina Calu (4), Mirabela Cricleviţ (4), Laura Roiban (3), Simina Neag (2), Mădălina Herciu (1), Ştefania Lazăr (1), Gulnara Garipova (1), Simona Duţă, Alexandra Irimuş, Renata Bârz, Karla Ionesi. Antrenori: Florin Pera şi Liviu Viaşu.

În etapa următoare, duminică, 14 noiembrie, Universitatea Reşiţa va juca în deplasare la HCM Buzău.