Etapa a 3-a: Universitatea Reşiţa – SCM Craiova 19-20 (8-10)

Echipa feminină de handbal Universitatea Reşiţa a pierdut astăzi în faţa nou-promovatei SCM Craiova. Formaţia olteană s-a impus în Polivalenta reşiţeană cu 20-19, după 10-8 la pauză.

„E dureroasă această înfrângere şi e mai dureros că este a doua înfrângere la un gol, după cea de la Baia Mare. Am întâlnit astăzi o echipă, SCM Craiova, bună, ţinând cont de achiziţiile pe care le-au făcut în această vară. În ciuda faptului că nu am făcut un joc bun astăzi, neavând nici prea multe soluţii pe bancă, cred că puteam câştiga, dacă arbitrii nu se lăsau păcăliţi de spectacolul făcut de Mia Rădoi, care la fiecare fază se arunca exact ca în bazin, fără nici o orientare spre poartă, făcă nici o aruncare şi la orice sărituă spre poartă era 7 metri. Nu se poate la nivelul ăsta să faci un asemenea spectacol. N-avea nimic în comun cu poarta şi cu aruncarea la poartă. Ea pur şi simplu se băga între două jucătoare. Craiova a fost ţinută în atac mult prea mult, peste timpul regulamentar.Iar nouă, pe fondul unui joc mai puţin reuşit, clar că ne-a fost greu“, a spus după meci antrenorul Florin Pera.

Universitatea Reşiţa: Paula Vişan, Cristina Bobeică – Laura Roiban (5), Mirabela Cricleviţ (5), Zsanett Borbely (3), Alexandra Haşegan (2), Maria Turnea (2), Simona Duţă (1), Loredana Iancu (1), Alexandra Irimuş, Simina Neag, Renata Bârz, Călina Calu, Mădălina Herciu. Antrenor: Florin Pera.

Următorul meci al formaţiei noastre va fi duminică, 3 octombrie, de la ora 12.30, cu Rulmentul Braşov (partida seva desfăşura la Sfântu Gheorghe).