Gata vacanța! Handbalistele de la CSU Reșița și-au reluat antrenamentele

Handbalistele Universităţii Reşiţa s-au reunit în această dimineaţă la stadionul de atletism din cartierul Govândari, la prima întâlnire de după vacanţă fiind prezent, alături de antrenorul Cristian Busuioc, şi directorul clubului, Octavian Măzăran.
12 jucătoare au răspuns la primul apel al profesorului Busuioc, care a condus un antrenament uşor, de reacomodare la efort. Timp de trei zile, pregătirile vor continua în aer liber, pe stadionul de atletism, urmând ca săptămâna viitoare fetele să aibă parte de un cantonament pe Litoral.

„Vom avea trei zile de reacomodare la efort pe care le vom desfăşura aici, pe stadionul din complexul „Francisc Vaştag”, după care urmează să efectuăm un stagiu de pregătire centralizată pe litoralul Mării Negre, începând din 30 iulie până în data de 7 august. Suntem în discuţii cu câteva jucătoare care ar putea veni la echipă, dar îmbucurător e faptul că nu am pierdut sportive faţă de sezonul trecut. Momentan avem discuţii cu câteva fete, unele dintre ele sunt condiţionate şi de promovarea examenului de bacalaureat, aşteptăm să treacă şi sesiunea a doua şi sperăm ca până la începutul sezonului să definitivăm un lot cu care să abordăm campionatul la fel ca în anii precedenţi, cu gândul de a obţine rezultate cât mai bune”, a declarat profesorul Cristian Busuioc.

La revenirea de pe Litoral, handbalistele Universităţii Reşiţa vor avea două săptămâni de pregătire specifică, după care va fi stabilit şi programul turneelor şi meciurilor amicale din perioada precompetiţională. În ceea ce priveşte următorul sezon, Universitatea nu ştie deocamdată ce adversare va avea în campionatul 2017-2018. „Momentan, echipele înscrise nu au fost repartizate pe cele două serii. Aşteptăm să vedem pe site-ul Federaţiei Române de Handbal seria în care vom evolua şi care sunt echipele pe care le vom înfrunta în viitorul sezon competiţional”, a mai spus antrenorul Universităţii Reşiţa.