(AUDIO/VIDEO): Handbalistele de la Universitatea Resita, de pe Valea Cernei în Sala Polivalenta

 universitatea-csu

La începutul anului 2014, handbalistele de la Universitatea Reșița au efectuat un stagiu de pregătire centralizată în stațiunea Băile Herculane, iar de joi, 9 ianuarie și-au reluat pregătirile în Sala Polivalentă din Reșița. Sportivele pregătite de Cristian Busuioc și Liviu Viașu s-au antrenat timp de o săptămână pe Valea Cernei.
„Venim după o săptămână de pregătire centralizată, desfășurată sub forma unui cantonament în stațiunea Băile Herculane. Am intrat în sală, cu pregătirea specifică. Urmează să definitivăm și un joc amical săptămâna viitoare. Am intrat în plină pregătire, suntem cu gândul la prima etapă a returului Diviziei A, pe 25 ianuarie, acasă cu Universitatea Constantin Brâncuși Târgu Jiu. În aceeași zi, vom face deplasarea spre Craiova, pentru că în data de 26 ianuarie vom juca la Junioare I, aproape cu același lot. Ne bazăm pe același lot foarte tânăr. Nu ne-a plecat nicio jucătoare, dar nici nu am făcut vreun transfer în această perioadă“, a spus antrenorul Cristian Busuioc.
Despre cantonament, tehnicianul formației reșițene spune că a fost unul benefic. „Fetele au răspuns OK la programul de pregătire, am beneficiat și de o vreme plăcută pentru această perioadă în care ne aflăm și am putut să alternăm antrenamentele din aer liber, desfășurate pe stadion sau pe Platoul Coronini, cu cele pe care le-am efectuat în sala de forță din incinta Hotelului Paradis“, a mai precizat Cristian Busuioc.

AUDIO: Antrenorul Cristian Busuioc

VIDEO: Handbalistele în pregătiri la Sala Polivalentă