Handbalistele de la Universitatea Resita sunt neinvinse in campionat!

Handbalistele de la Universitatea Reșița au obținut a doua victorie consecutivă în noua ediție a Diviziei A, Seria B. După succesul din prima etapă, de la CSS 2 Baia Mare (scor 23-18), elevele antrenorului Cristian Busuioc au învins și în cea de-a doua etapă, în deplasare la CS Timișoara, cu scorul de 27-22.
Victoria a fost obținută chiar în ziua în care una dintre componentele echipei noastre, portarul Ioana Stoiculescu, a împlinit 21 de ani. Astfel, după două etape, Universitatea Reșița are șase puncte în clasamentul Seriei B și se află pe podium, la egalitate de puncte cu Național Râmnicu Vâlcea și HC Alba Sebeș. „Am făcut un meci bun, a spus antrenorul Cristian Busuioc. Este un început bun de campionat pentru noi, avem aceste două victorii în deplasare. Felicit fetele pentru evoluția lor, la Timișoara s-a văzut dăruirea și determinarea din teren. Poarta a funcționat și am stat bine și pe apărare. Le mulțumim și suporterilor care au fost alături de noi și ne-au încurajat la Timișoara.“
Universitatea Reșița: Delia Roman, Alexandra Popescu, Ioana Stoiculescu, Andra Ioța – Adriana Voina (10 goluri), Alexandra Dinu (4), Andrada Stamin (4), Beatrice Kovari (4), Alexandra Mihai (3), Alina Cristea (2), Iasmina Roșian, Claudia Baldovin, Gianina Iung, Cătălina Dumitrescu, Lorena Mocodean.
În etapa a treia, Universitatea Reșița va juca cu Universitatea Timișoara, duminică, 5 octombrie, de la ora 11, la Sala Polivalentă din municipiul de pe Bârzava.

*Totodată, junioarele I din lotul echipei naostre vor disputa la final de săptămână un meci în Campionatul Național de Junioare I, Seria E, în deplasare la CSS Hunedoara, sâmbătă, 4 octombrie, de la ora 11. În competiția junioarelor I, CS Universitatea Reșița a debutat cu trei victorii în turneul de sală de la Târgu Jiu. În prima etapă din tur, echipa noastră va sta miercuri, urmând să reintre în competiție sâmbătă, 4 octombrie, în etapa a doua.