Imnul României, intonat în Turcia datorită sportivelor de la CSU Reşiţa

Două sportive legitimate la CSU Reşiţa au reprezentat cu succes România la Campionatul Balcanic de volei de plajă, competiţie desfăşurată în perioada 23-25 august, la Sakarya, în Turcia.

Cele două sportive, Sorina Buz (una dintre cele mai titrate campioane balcanice la volei pe plajă în ultimii 7 ani ) si Andreea Smultea (cunoscută pentru zâmbetul său în situaţiile tensionate din teren), au adus României, sub îndrumarea antrenorului Dan Mihai Jitaru, o nouă medalie balcanică de aur la volei pe plajă, dintr-o multitudine de rezultate obţinute de voleiul pe plajă românesc în această vară. Cu o răsturnare de situaţie uimitoare în finala cu Bulgaria, româncele şi-au revenit spectaculos, scorul final în setul 3 decisiv fiind de 20-18 pentru românce.
Campionatul Balcanic de volei de plajă din acest an s-a organizat în două ediţii: Macedonia-Skopje şi Turcia-Sakarya, noutatea din 2013 fiind atât recompensarea câştigătorilor cu sume substanţiale în bani, cât şi acordarea de puncte pentru participarea la competiţia balcanică, puncte ce contează în poziţionarea favorabilă a echipelor româneşti de volei pe plajă în competiţiile internaţionale viitoare.
Sorina Buz şi Andreea Smultea sunt legitimate la CS Universitatea Reşiţa, club sportiv ce a înregistrat în vara 2013 mai multe rezultate de top intern şi internaţional în voleiul de plajă.