În etapa 18, la un pas de surpriză cu Oltchim

În etapa a 18-a a Ligii Naţionale feminine de handbal, deşi a pierdut partida cu Oltichim, Universitatea Reşiţa a produs o plăcută surpriză.

Evoluând în faţa galacticelor de la Oltchim Râmnicu Vâlcea, chiar pe terenul acestora, elevele antrenorilor Florin Pera şi Liviu Viaşu au reuşit un rezultat neaşteptat de strâns, în condiţiile în care erau considerate victime sigure.

Cu toate acestea, studentele reşiţene s-au mobilizat şi au făcut un joc bun, poate cel mai bun de până acum, după cum opinia antrenorul Florin Pera. Mai mult decât atât, Universitatea putea da lovitura pe final de meci, în minutul 55, când s-a apropiat la un singur gol, scor 23-22 şi a avut două ocazii de a egala liderul neînvins al campionatului intern. Chiar dacă nu au câştigat, Oltchim impunându-se în final cu 26-23, formaţia reşiţeană a lăsat o plăcută impresie, arătând că se poate obţine mai mult decât ultimul loc.

„A fost un meci foarte bun făcut de echipa noastră, a spus antrenorul Florin Pera. Sunt foarte mulţumit de jocul făcut de fete. Le felicit, au jucat foarte bine, au avut răbdare în atac, s-au apărat cu ambiţie şi cu determinare. Pentru noi acest rezultat echivalează cu o victorie, ţinând cont de diferenţa mare între noi şi Oltchim“.

Reşiţa: Cristina Bobeică, Paula Vişan, Bianca Anghelescu – Gulnara Garipova (5), Loredana Iancu (5), Mirabela Cricleviţ (4), Renata Bârz (3), Călina Calu (2), Simona Duţă (2), Alexandra Irimuş (1), Laura Roiban (1), Simina Neag, Mădălina Herciu.