Încă o săptămână de pregătire în însorita Portugalie pentru Marius Cocioran și Narcis Mihăilă

Cei doi mărșăluitori reșițeni, legitimați la CSU Reșița, calificați la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, își continuă pregătirile la Monte Gordo, în Portugalia.
Marius Cocioran și Narcis Mihăilă trag din greu pentru a prinde forma maximă la competiția supremă din Brazilia. Au revenit la Monte Gordo pe 1 iulie, iar în 24 iulie vor ajunge acasă, la Reșița. Campionii noștri sunt însoțiți în cantonamentul din Portugalia de un alt sportiv care a fost aproape de a prinde biletul pentru Rio, Florin Alin Știrbu, dar și de antrenorul Octavian Măzăran, directorul CSU Reșița.
“Este cea mai importantă perioadă de pregătire, chiar înainte de Jocurile Olimpice. Acest cantonament este important pentru noi și ne dorim să decurgă așa cum trebuie. Să ne iasă antrenamentele, pentru ca la Rio să fim în formă maximă. Pentru mine rămâne același obiectiv, un nou record al României”, a declarat campionul Marius Cocioran, cel mai bun sportiv al județului Caraș-Severin în anul 2015, citat de Express de Banat.

“Vrem să ne pregătim foarte bine, să fim puternici, astfel încât la Rio să putem reuși un record personal. Mai avem puțin de muncit, acum este momentul de foc, aceste săptămâni în care trebuie să ajungem în vârf de formă. Obiectivul meu este un record personal la 50 km marș, undeva la patru ore și două minute mi-aș dori să merg în Brazilia”, a spus la rândul său și Narcis Mihăilă.
Tot la Rio, în proba de 20 km marș este calificată și Ana-Veronica Rodean, sportivă cu dublă legitimare, CS Unirea Alba Iulia-CSU Reșița.
“La Rio vom pleca cu aceleași obiective, toți cei trei sportivi ne dorim să realizeze PB (personal best – n.r.), ceea ce pentru Marius Cocioran înseamnă un nou record național în proba de 50 km marș”, a precizat antrenorul Octavian Măzăran.