Încă o victorie pentru CSU Reșița! Rămânem pe podium!

În etapa a XI-a a Diviziei A de handbal feminin, Seria B, echipa noastră, CSU Reșița, s-a impus în deplasare, în fața echipei ACS Crișul Chișineu-Criș, cu scorul de 25-21. La pauză conduceau tot fetele noastre, cu 14-12.

Pentru meciul disputat în sala Universității „Aurel Vlaicu” din Arad, echipa reșițeană a avut patru jucătoare indisponibile, Adriana Voina, Andra Ioța, Claudia Baldovin și Gianina Iung, însă fetele s-au mobilizat și au trecut cu bine și peste meciul 11 din actuala ediție de campionat. Handbalistele antrenate de prof. Cristian Busuioc au obținut a șaptea victorie în acest sezon și și-au consolidat locul 3 în clasament. Doar liderul Minaur Baia Mare (echipă cu punctaj maxim) și SCM Timișoara sunt peste CSU Reșița în clasamentul Seriei B.

„În condițiile în care am avut patru indisponibile, am avut un meci greu la Chișineu-Criș, echipă care e în a doua jumătate a clasamentului, dar care a mai făcut surprize în campionat, luând puncte din meciuri mai bine cotate. Adversarele noastre au avut în lot pentru meciul cu noi, și noile transferuri, dar fetele noastre s-au mobilizat. Deși am făcut și unele greșeli, una peste alta, important este că am obținut victoria și că am rămas pe poziția a treia a clasamentului, dar fără să fim la egalitate de puncte de locul 4. Mai sunt două etape de disputat în acest an, una pe teren propriu cu CS Dacia Mioveni, alta în deplasare la SCM Timișoara”, a spus antrenorul echipei noastre, prof. Cristian Busuioc.

CSU Reșița: Delia Roman, Alexandra Popescu – Simina Vezentan (7 goluri), Daiana Gaiu (5), Beatrice Kovari (4), Alina Cristea (3), Iulia Bledea (3), Alexandra Bucur (2), Marinela Prykop (1), Cătălina Dumitrescu, Denisa Ion, Adriana Voina, Claudia Baldovin, Gianina Iung, Andra Ioța.