Încă trei puncte! Victorie la Târgu Mureș!

După două eşecuri consecutive, divizionara A feminină de handbal Universitatea Reşiţa a simţit din nou gustul victoriei. Sportivele antrenate de profesorul Cristian Busuioc au jucat ieri pe terenul formaţiei SC Mureşul Tg. Mureş, de care au dispus cu scorul de 35-28 (16-12).

„E o victorie meritată, am condus și în prima repriză și în cea de-a doua. A fost un moment dificil în a doua repriză, când gazdele s-au apropiat la un gol, dar e bine că am reușit să ne desprindem pe ultima parte a meciului și să obținem o victorie, zic eu, meritată. Nu s-a pus problema învingătoarei, am condus în permanență, am avut patru goluri la pauză și un început mai ezitant de repriză secundă, dar finalul ne-a aparținut. Am câștigat acest meci și țin să felicit fetele pentru modul în care s-au dăruit pe teren, în special în partea a doua a meciului”, a spus antrenorul formației reșițene, prof. Cristian Busuioc.

CSU Reșița: Delia Roman, Andra Ioța, Alexandra Popescu – Adriana Voina (14 goluri), Alexandra Bucur (6), Alina Cristea (4), Simina Vezentan (4), Beatrice Kovari (3), Claudia Baldovin (2), Denisa Ion (2), Gianina Iung, Cătălina Dumitrescu.

După cinci etape, Universitatea Reşiţa ocupă locul 5 în clasamentul seriei B, cu un total de 9 puncte. În etapa viitoare, Universitatea are din nou meci greu acasă: pe propriul teren, reşiţencele vor primi replica ocupantei locului 3, ASC Corona 2010 Braşov.