Joi, 30 septembrie, ora 17: Universitatea Reşiţa – SCM Craiova

Echipa feminină de handbal Universitatea Reşiţa are parte de un program infernal în perioada următoare. În interval de şase zile va susţine nu mai puţin de trei meciuri oficiale, în Liga Naţională.

Seria partidelor va fi deschisă joi după-amiază, de la ora 17.00, când handbalistele pregătite de Florin Pera şi LiviuViaşu se vor confrunta la Sala Polivalentă cu nou-promovata SCM Craiova. Este un meci important pentru studente, care nu au deocamdată nici un punct în clasament după primele două etape. Astfel, întâlnirea cu formaţia din Craiova este considerată ca fiind soluţia pentru cucerirea primelor două puncte în acest sezon competiţional. Cu toate că este o nou-promovată, fără puncte acumulate în primele două runde, SCM Craiova are însă atuurile sale, cu un lot întărit în vară după accederea în Liga Naţională.

De partea cealaltă, Universitatea Reşiţa are avantajul moral în faţa craiovencelor, după victoriile obţinute în meciurile directe în sezonul în care gruparea bănăţeană a promovat în premieră în elita handbalului feminin românesc. Partida Universitatea Reşiţa – SCM Craiova, de mâine, de la ora 17, va fi arbitrată de buzoienii Vasile Pavel şi Marian State. Un bilet de intrare la meci va costa 4 lei, pentru elevi intrarea fiind liberă. Biletele vor fi puse în vânzare în ziua meciului, la Sala Polivalentă.

După această partidă, Universitatea Reşiţa se va deplasa la Sfântu Gheorghe, pentru întâlnirea cu Rulmentul Braşov, o altă formaţie aflată în suferinţă. Meciul va avea loc duminică, 3 octombrie, de la ora 12.30. Turul de forţă al reşiţencelor se va încheia marţi, 5 octombrie, cu un meci tare la Sala Polivalentă din municipiul de pe Bârzava. La Reşiţa vine din nou campioana naţională Oltchim Râmnicu Vâlcea, prilej pentru iubitorii handbalului să asiste la un spectacol eveniment, care le va avea ca protagoniste şi pe jucătoarele de la Universitatea. Partida U Reşiţa – Oltchim va fi marţi, 5 octombrie, de la ora 11.00.