Junioarele noastre s-au calificat în semifinale! Se văd medaliile!

Veștile bune nu întârzie să apară. Echipa noastră a reușit a doua victorie la turneul final de handbal junioare I de la Cluj-Napoca și s-a calificat în semifinale! Handbalistele antrenate de profesorul Cristain Busuioc au acum șanse reale la medalii!
După victoria cu 34-29 din prima zi în fața celor de la Marta Baia Mare, joi, junioarele noastre au învins pe CSS Dinamo Brașov, cu 33-29, fiind conduse la pauză cu 18-16. Au jucat în acest meci care ne-a adus calificarea în semifinale: Alexandra Popescu – Alina Cristea (10 goluri), Alexandra Dinu (7), Claudia Stanciuc (7), Adriana Voina (5), Lorena Mocodean (4), Claudia Baldovin, Lavinia Grozuța, Cătălina Dumitrescu, Alexandra Pîrcioagă. A asistat la meci și s-a bucurat de succesul junioarelor, directorul CSU Reșița, Octavian Măzăran. Indiferent de rezultatul meciului cu CSM București, echipa noastră va juca sâmbătă în semifinale.
Felicitări handbalistelor și antrenorului Cristian Busuioc!
Mulțumim pentru susținere suporterului nostru fidel, Florin Boboescu, prezent încă o dată la datorie! Sprijinul lui, de la fața locului, dar și al prietenilor noștri de acasă, contează mult pentru noi în aceste momente.