La mulți ani, Marius Cocioran!

La fel cum s-a întâmplat și în urmă cu patru ani, când se pregătea pentru Jocurile Olimpice de la Londra, și vara lui 2016 îl găsește pe Marius Cocioran în cantonament, de ziua sa. Astăzi, 10 iulie, campionul reșițean împlinește 33 de ani.

Cel mai bun sportiv al județului Caraș-Severin în anul 2015 se pregătește intens pentru participarea la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Marius Cocioran participă la antrenamente spartane la Monte Gordo, în Portugalia, alături de colegul său Narcis Mihăilă, calificat și el la competiția supremă din Brazilia. Sâmbătă a fost o zi dură pentru atleții reșițeni. Pe o vreme toridă, Marius Cocioran și Narcis Mihăilă au făcut un antrenament lung, în care au consumat peste 20 de litri de lichide. În Portugalia se mai află antrenorul Octavian Măzăran și sportivul Florin Știrbu.
“Am avut un antrenament de 42 de kilometri, unul dintre cele mai lungi antrenamente din această perioadă de pregătire. Au fost condiții foarte foarte grele, ne-am pregătit la o temperatură de 38 de grade și numai în soare. N-am avut nici măcar un metru de umbră tot antrenamentul, a fost greu, dar important e că a ieșit bine. Este important că îi avem alături pe antrenorul Octavian Măzăran și pe colegul nostru Florin Știrbu. Contează foarte mult pentru noi sprijinul lor. Sunt tot timpul lângă noi. Sunt mulțumit de antrenament și sunt convins că voi putea face față condițiilor din Brazilia. Mă aștept ca și acolo să fie condiții grele de concurs și noi ne adaptăm aici, din timp. Probabil umiditatea va fi mai mare acolo”, povestește campionul clubului nostru, Marius Cocioran, care împlinește astăzi 33 de ani.