La mulți ani, Narcis Mihăilă! Vezi mesajul din partea handbalistelor de la CSU Reșița!

Campionul nostru, Narcis Mihăilă, a schimbat prefixul. Astăzi a împlinit 30 de ani, iar aniversarea l-a prins în stagiul de pregătire de la Snagov, înaintea plecării spre Londra, unde va concura pe 13 august, alături de colegul său, Alin Știrbu, în proba de 50 km marș.

„Nu sunt eu prea încântat că am schimbat prefixul, parcă era mai frumos cu 2 în față, dar mergem înainte. Sunt fericit că pot participa la Campionatul Mondial, iar cu ocazia asta sper să-mi fac un frumos cadou de ziua mea. Un cadou care va veni pe 13 august, atunci când avem cursa de 50 km marș. Mi-am propus să realizez un nou record personal, să cobor sub patru ore. Până în momentul de față, totul a decurs foarte bine, nu am avut probleme, nu am avut accidentări nici eu, nici Alin. Suntem încrezători că putem reuși un rezultat bun la Campionatul Mondial de la Londra”, a declarat în această dimineață Narcis Mihăilă, pentru site-ul oficial al Clubului Universitatea Reșița. După care și-a început antrenamentul alături de Alin Știrbu, sub îndrumarea antrenorului Octavian Măzăran. Este ultima ședință de pregătire înaintea decolării spre Londra, programată astăzi, la ora 17:25.

Cu gândul la atleții noștri care merg la Mondiale sunt și handbalistele de la CSU, aflate în cantonament la Năvodari. Acestea le-au urat baftă campionilor noștri la competiția mondială de la Londra, iar sărbătoritul zilei a avut parte și de un mesaj special, pe care îl puteți vedea mai jos.

Rămâneți pe site-ul www.csu-resita.ro, pentru a afla și alte detalii de dinaintea plecării la Londra.