Mărșăluitorii de la CSU Reșița – 11 medalii la ultimul concurs național al anului

Pe un traseu amenajat în jurul Arenei Naționale din București a avut loc Campionatul Național de 50 km marș masculin și 10 km marș feminin. O întrecere la care reprezentanții Reșiței au fost din nou la înălțime, cucerind nu mai puțin de 11 medalii, la individual și pe echipe, dintre care cinci de aur, trei de argint și trei de bronz.

La masculin, pe locul I s-a clasat Alin Știrbu (CSU Reșița-CS Muscelul Câmpulung Muscel), urmat de coechipierii săi, Narcis Mihăilă și Marius Cocioran, ambii legitimați la CSM-CSU Reșița și de Ionuț Dogaru de la CSM-CSU Reșița. Acesta din urmă, prin timpul realizat, a devenit campion național la Tineret.

„Pentru Ionuț a fost prima cursă la 50 km marș și suntem bucuroși că pe lângă cei trei sportivi consacrați (doi dintre ei participând și la Jocurile Olimpice), reușim să aducem din spate și alți atleți de categoria Tineret, care sperăm să se bată de la egal la egal cu ceilalți seniori”, a spus Octavian Măzăran, directorul CSU Reșița.

Echipa CSU Reșița a devenit campioană națională în componența: Alin Știrbu, Narcis Mihăilă, Marius Cocioran, Ionuț Dogaru.
Echipa feminină, formată din Mihaela Pușcașu, Valentina Tincu, Lăcrămioara Căruceriu și Loredana Cocoș a luat aurul la Tineret și argintul la senioare. La individual, Mihaela Pușcașu (CSU Reșița-CSM Onești) a obținut medalia de aur la Tineret și medalia de bronz la senioare. Olimpica Ana Rodean (CSU Reșița-CS Unirea Alba Iulia) a devenit vicecampioană națională de senioare. Valentina Tincu a intrat în posesia medaliei de bronz la tineret.

Mărșăluitorii reșițeni sunt antrenați de Iosif Măzăran, Octavian Măzăran și Gheorghe Ardeleanu.