Mulțumim, HC Adrian Petrea!

Handbalistele junioare I ale Clubului Sportiv Universitatea Reșița, medaliate cu bronz la turneul final de la Cluj-Napoca, au fost în centrul atenției luni seara, la sala Polivalentă, înaintea unui meci de handbal masculin, de Divizia A, dintre HC Adrian Petrea și Universitatea Craiova.
Fetele noastre au fost prezentate publicului prezent la Sala Polivalentă, fiind răsplătite cu aplauze îndelungi de spectatorii din tribună. De asemenea, handbaliștii de la HC Adrian Petrea Reșița le-au oferit frumoase buchete de flori elevelor antrenorului Cristian Busuioc.
Iubitorii handbalului le-au putut vedea pe cele zece fete minunate, care au luptat eroic în turneul final de la Cluj-Napoca și au obținut medaliile de bronz: Adriana Voina (cea mai bună jucătoare și cea mai prolifică marcatoare de la turneul final), Alexandra Popescu, Alina Cristea, Claudia Baldovin, Claudia Stanciuc, Lavinia Grozuța, Lorena Mocodean, Cătălina Dumitrescu, Alexandra Pîrcioagă și pe Alexandra Dinu, care și-a serbat ziua de naștere chiar luni.
„Țin să mulțumesc cu această ocazie întregului staff de la HC Adrian Petrea, pentru că s-au gândit și ne-au dat posibilitatea să prezentăm aceste medalii de bronz înaintea unui meci de Divizia A pe care îl desfășoară ei, în fața publicului din Reșița“, a declarat profesorul Cristian Busuioc.