Ne pregătim pentru ultimul concurs intern al anului

A mai rămas o lună până la ultimul examen al mărșăluitorilor clubului nostru. Pe 27 octombrie, la București, va avea loc Campionatul Național de 50 km marș masculin, individual și pe echipe, și de 10 km marș feminin, individual și pe echipe.

Atleții noștri se pregătesc intens în această perioadă la Băile Herculane. Fac antrenamente Marius Cocioran, Alin Știrbu,, Ionuț Dogaru, Ionuț Pleșu, Remus Rădoi, Mihaela Pușcașu, Loredana Cocoș, Lăcrămioara Căruceriu. După stagiul de pregătire din stațiunea de pe Valea Cernei va urma un alt stagiu, în perioada 2-24 octombrie, în stațiunea timișeană Buziaș, în care se vor alătura și Narcis Mihăilă și Atila Balog.

Pe 3 octombrie, Marius Cocioran, Narcis Mihăilă, Alin Știrbu și Mihaela Pușcașu vor efectua vizita medicală la Centrul Național de Medicină Sportivă, după care își vor continua pregătirile la Buziaș.

Pe 27 octombrie, la Campionatul Național, pe lângă sportivii enumerați vor lua startul și Ana Rodean, Mihaela Acatrinei și Bianca Molnar, care de asemenea vor reprezenta Clubul Sportiv Universitatea Reșița. Antrenamentele sunt coordonate de antrenorii Gheorghe Ardeleanu, Marius Cocioran și Octavian Măzăran.

„Ne dorim o comportare bună la Naționalele de la finalul lunii octombrie, să avem câteva prezențe pe podium și să ne apărăm titlul la 50 km marș”, a spus Octavian Măzăran, directorul CSU Reșița.