Noi medalii pentru atleții de la CSU Reșița

A fost o săptămână fructuoasă pentru reprezentanții clubului nostru.
Rezultatele bune obținute la Naționalele de juniori III, cu medalia de aur a ștafetei de 4×100 metri și argintul obținut de Larisa Ferenț la 100 m plat, au fost continuate la Campionatul Național de seniori și tineret, desfășurat în aceeași locație, Cluj Arena, sâmbătă și duminică. Numărul medaliilor obținute de Clubul Sportiv Universitatea Reșița a fost de patru, dintre care una de aur, două de argint și una de bronz.
Finala masculină de 3.000 metri obstacole din cadrul Campionatului Național de Atletism pentru seniori și tineret a fost de bun augur pentru doi atleți care reprezintă CSU Reșița. Cătălin Atănăsoaei (cu dublă legitimare SCM Bacău-CSU Reșița) și Ionuț Betej (CSU Reșița-CSA Steaua) au fost primii doi clasați în această probă. 8:55.62 este timpul campionului național, în timp ce Ionuț Betej a trecut linia de sosire cu timpul de 8:59.15. Cătălin Atănăsoaei a obținut și medalia de bronz în proba de 5000 metri.
La Naționalele de la Cluj-Napoca s-a mai remarcat o atletă care concurează pentru CSU Reșița (în dublă cu SCM Deva), Claudia Florea, medaliată cu argint la tineret în proba de 1.500 metri, cu timpul de 4:25.93.

Foto: Cristi Barbu