Studentele de la Universitatea „Eftimie Murgu“ Reșița sunt vicecampioane universitare la handbal!

Echipa Universității „Eftimie Murgu“ din Reșița a cucerit medaliile de argint la Campionatul Național Universitar de handbal feminin, găzduit de Sala Polivalentă din municipiu.
Patru echipe s-au prezentat la competiție, pe lângă gazde onorând invitația Universitatea Pitești, Universitatea de Vest Timișoara și Universitatea „Constantin Brâncuși“ Târgu Jiu. Formația noastră, alcătuită în marea sa majoritate din handbalistele Clubului Sportiv Universitatea Reșița, a fost condusă în competiție de lector univ. dr. Mihai Rohozneanu și conf. univ. dr. Liliana Dacica, dar alături de echipă s-a aflat și antrenorul Cristian Busuioc. Rezultatele echipei reșițene: 28-23 cu Târgu Jiu, 25-18 cu Universitatea de Vest și 18-23 în meciul decisiv cu Universitatea Pitești.
Așadar, titlul universitar la handbal feminin a fost cucerit în acest an de studentele din Pitești, studentele de la UEM Reșița au obținut argint, iar medaliile de bronz au fost câștigate de studentele de la Universitatea de Vest Timișoara. Universitatea „Eftimie Murgu“ Reșița a obținut însă un premiu special, titlul de golgheter revenind studentei handbaliste Alexandra Mihai, autoare a 24 de goluri.
La Campionatul Național Universitar, echipa Universității Eftimie Murgu Reșița le-a avut în componență pe: Ioana Stoiculescu, Alexandra Mihai, Gianina Iung, Mădălina Dragoș, Iasmina Roșian, Kinga Fazakas, Andrada Stamin, Cristina Ciocan, Marilena Costa, Carla Lepși. Felicitări!