Studenții de la UEM Reșița, șase medalii la Naționalele Universitare de atletism

În perioada 27-28 ianuarie, în sala de atletism din Municipiul Băcău au avut loc Campionatele Naționale Universitare. Printre studenții sportivi din cele 23 de centre universitare, au participat și studenții de la Universitatea Eftimie Murgu din Reșița.

După rezultatele deosebite obținute în anii trecuți, iată că și în acest an sudenții de la Facultatea de Ștințe Sociale – programul Educație Fizică și Sport au reușit să obțină rezultate onorante, pentru Municipiul de pe malul Bârzavei, cucerind un un număr de șase medalii: o medalie de aur, trei medalii de argint și două de bronz.

Medalia de aur i-a revenit studentului din anul I, Cătălin Atănăsoaei, care a devenit campion național, în proba de 3000 metri, același student obținând și medalia de bronz, în proba de 1500 metri. Titlurile de vicecampioni național au fost obținute de studentele din anul al III-lea, Claudia Florea în probele de 800 m și 1500 m și Mihaela Pușcașu în proba de 3000 m marș. O altă medalie de bronz a fost obținută de studentul din anul I, Remus Rădoi în proba de 5000 m marș.

De remarcat și rezultatele bune ale studenților noștri, care deși nu au urcat pe podium, au obținut mențiuni, studentele Valentina Tincu și Lăcrămioara Căruceriu, în proba de 3000 m marș obținând locurile patru, respectiv cinci. Un alt student, care a obținut un loc meritoriu este studentul din anul I, Horia Ianc – locul șase la aruncarea greutății.

Pe această cale vrem să felicităm atât studenții ce ne reprezintă cu cinste la aceste competiții naționale, dar și cadrele didactice, care i-au pregătit pentru obținerea acestor rezultate.

De menționat buna colaborare dintre Universitatea Eftimie Murgu din Reșița și Clubul Sportiv Universitatea Reșița, club prin care studenților noștri li se oferă o cât mai bună dispoziție, emancipare și educație sportivă corespunzătoare, dar și un cadru proprice pentru a practica sportul de înaltă performanță.