Studenţii de la Universitatea „Eftimie Murgu“ Reşiţa participă la Campionatele Naţionale Universitare de Atletism în aer liber

Şapte studenţi de la Universitatea „Eftimie Murgu“ din Reşiţa vor participa în zilele de 7 şi 8 mai, la întrecerile  Campionatelor Universitare de Atletism în aer liber, care se vor desfăşura la Cluj-Napoca, în organizarea Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului şi a Universităţii Babes-Bolyai din localitate.

Universitatea reşiţeană va fi reprezentată la 10 km marş de Marius Cocioran, Doru Ursu, Dragoş Berendei şi Florin Moise, iar la 5 km marş, de Georgiana Enache. În probele de aruncări, Universitatea „Eftimie Murgu“ îi va avea în concurs pe Giani Ianoşi – la suliţă şi greutate, şi pe Iosefina Purda – la disc şi greutate. „Să sperăm că şi în acest an, studenţii noştri vor reuşi să cucerească noi medalii, pentru că ne luptăm cu puternice centre universitare din ţară“, a spus profesor Octavian Măzăran, unul dintre antrenorii atleţilor care vor concura la Cluj. Delegaţia reşiţeană va fi însoţită la competiţie de asistent universitar Sorin Trentea şi de asistent universitar drd. Andrade Bichescu. Deplasarea la Cluj este asigurată de Universitatea „Eftimie Murgu“ Reşiţa,  prin sprijinul doamnei rector, prof. univ. dr. ing. Doina Frunzăverde.