Universitatea Reşiţa – Oltchim Râmnicu Vâlcea 17-41 (5-20)

Într-un meci în devans din etapa a cincea a Ligii Naţionale de handbal feminin bet-at-home, Universitatea Reşiţa a întâlnit pe teren propriu campioana României, Oltchim Râmnicu Vâlcea. Partida a fost la discreţia echipei Oltchim, care s-a impus clar, cu 41-17.

„Cred eu că astăzi, fetele au jucat cel mai timorat de când antrenez această echipă. Am încercat să le încurajez înainte de meci, au fost foarte speriate, dar le-am văzut la încălzire, scăpau mingea din mână. De departe Oltchim este cea mai valoroasă echipă din România, care are ca obiectiv câştigarea Ligii Campionilor, pe când noi vrem să evităm retrogradarea din Liga Naţională. Rămân cu dezamăgirea că nu am reuşit un joc mai curajos, în faţa publicului spectator, care şi în aceste condiţii în care noi nu am avut o bună exprimare în teren, ne-a susţinut şi a avut o atitudine frumoasă faţă de noi. Vreau să-mi cer scuze în numele echipei pentru joc şi sper să reuşim să ieşim din această pasă“, a spus antrenorul formaţiei reşiţene, Florin Pera.

„U“ Reşiţa: Paula Vişan, Cristina Bobeică – Loredana Iancu (5), Laura Roiban (4), Zsanett Borbely (3), Maria Turnea (2), Simona Duţă (1), Anca Herciu (1), Mirabela Cricleviţ (1), Alexandra Haşegan, Simina Neag, Renata Bârz, Alexandra Irimuş, Karla Ionesi. Antrenori: Florin Pera şi Liviu Viaşu.