Universitatea Resita – victorie meritata cu SCM Pitesti!

Echipa noastră a obținut a patra victorie în actuala ediție de campionat! Handbalistele antrenate de profesorul Cristian Busuioc au un start bun de sezon – patru victorii în cinci meciuri și o prezență în partea superioară a clasamentului, la egalitate de puncte cu ocupanta poziției a treia.
În etapa a cincea a Diviziei A de handbal feminin, Seria B, CS Universitatea Reșița a învins meritat pe SCM U Pitești, cu scorul de 25-22 (11-13). Fetele noastre au revenit în spectaculos în repriza secundă și au obținut o victorie pe deplin meritată, aplaudată de publicul prezent duminică la Sala Polivalentă.
Felicitări handbalistelor și antrenorului, mulțumiri galeriei și tuturor prietenilor noștri care vin la meciurile echipei noastre feminine de handbal!
Universitatea Reșița: Delia Roman, Andra Ioța – Alexandra Dinu (8 goluri), Adriana Voina (7), Alexandra Mihai (4), Claudia Baldovin (2), Beatrice Kovari (1), Claudia Stanciuc (1), Andrada Stamin (1), Gianina Iung (1), Alina Cristea, Lorena Mocodean, Alexandra Popescu, Ioana Stoiculescu, Iasmina Roșian, Cătălina Dumitrescu.
Duminică, 26 octombrie, Universitatea Reșița va juca în deplasare cu Național Râmnicu Vâlcea.