Veniţi la handbal! Universitatea Reşiţa – Oltchim Rm. Vâlcea, marţi, 5 octombrie, de la ora 11, la Sala Polivalentă

Iubitorii handbalului din municipiul de pe Bârzava vor putea avea ocazia să vadă din nou la lucru campioana naţională şi finalista Ligii Campionilor, Oltchim Râmnicu Vâlcea. Galacticele sunt la Reşiţa pentru meciul de campionat cu Universitatea, în devans din etapa a cincea a Ligii Naţionale feminine de handbal .

După eşecul de duminică, din partida cu Rulmentul Braşov, scor 25-30, echipa pregătită de Florin Pera şi Liviu Viaşu reapare în faţa publicului reşiţean, într-un moment mai puţin favorabil. La Sfântu Gheorghe, în meciul cu Rulmentul, antrenorul Florin Pera a făcut din nou improvizaţii, trimiţănd-o pe Călina Calu din extremă pe inter, o soluţie de compromis, datorată lotului restrâns. Din păcate, aceasta s-a accidentat, fiind faultată foarte dur, şi sunt mici şanse să poată evolua cu Oltchim. Lista indisponibilităţilor este însă mult mai mare, năruind speranţele de a da o replică bună aşa cum s-a întîmplat la meciul din campionatul precedent.  Ştefania Lazăr, Claudia Rupa, Renata Ghionea sunt accidentate, Gulnara Garipova nu are permis de muncă, iar din câte se pare Zsanett Borbely va fi menajată. „Sperăm să facem un joc bun, frumos şi să nu mai apară accidentări. De asemenea, îmi doresc să avem susţinerea publicului, foarte importantă pentru noi de fiecare dată, dar mai ales acum, în aceste momente dificile prin care trece echipa noastră“, a spus antrenorul Florin Pera. Fanii şi-au demonstrat ataşamentul faţă de echipă şi  duminică, la Sfântu Gheorghe, patru suporteri veniţi de la Reşiţa încurajându-le pe elevele lui Florin Pera în meciul cu Rulmentul Braşov.

Marţi va fi o cu totul altă atmosferă, în Polivalenta reşiţeană putând fi urmărite campioanele de la Oltchim. Partida Universitatea Reşiţa – Oltchim Râmnicu Vâlcea are loc de la ora 11, un bilet va costa 4 lei, elevii având din nou intrarea liberă.