Veniţi la Sala Polivalentă, pentru a fi alături de handbalistele noastre, în partida cu CSM Bucureşti!

Echipa noastră susţine astăzi, 28 aprilie, un joc important în Liga Naţională feminină de handbal. În etapa a 24-a, Universitatea Reşiţa va juca la Sala Polivalentă cu CSM Bucureşti, ocupanta locului al treilea în clasament.

Cu toate că ne aflăm pe locul 13, care duce în Divizia A, încă avem şanse la salvare. Ne trebuie doar curaj şi un dram de noroc. Avem nevoie de victorii în ultimele trei etape, iar contracandidatele noastre să nu mai obţină puncte până la final. Universitatea Reşiţa are opt puncte, iar CSM Cetate Deva şi SCM Craiova au câte 12 puncte. În această seară, de la ora 18, ne vom îndrepta atenţia către handbalistele noastre, care vor întâlni acasă pe CSM Bucureşti. Vom aştepta cu speranţă şi deznodământul jocului de la Sebeş, acolo unde CSM Cetate Deva întâlneşte pe Handbal Club Zalău.

Hai Reşiţa! Haideţi fetelor, bucuraţi-ne în această seară cu o victorie! Multă inspiraţie şi antrenorilor Florin Pera şi Liviu Viaşu! Veniţi alături de echipa noastră, să o susţinem pentru o victorie care să ne menţină aprinse speranţele!