Victorie pentru Universitatea Reșița: 36-31 cu CS Timișoara!

Echipa feminină de handbal a Clubului Sportiv Universitatea Reșița a încheiat turul Diviziei A, Seria B, cu o victorie concludentă în fața formației CS Timișoara, 36-31 (16-14), într-un meci disputat sâmbătă, 30 noiembrie, la Sala Polivalentă din municipiul de pe Bârzava. Astfel, elevele antrenorilor Cristian Busuioc și Liviu Viașu au înregistrat încă un succes în fața unei echipe din Timișoara, după ce au învins-o și pe Universitatea.
După această victorie, a doua din campionat, antrenorul Cristian Busuioc a declarat: „Am reușit să acumulăm șapte puncte, am fost în creștere de la meci la meci pe finalul acestui tur de campionat și ne bucurăm că am reușit să terminăm cu bine prima parte a campionatului, evitând practic ultimele două poziții în clasament, a spus la final antrenorul Cristian Busuioc. Meciul cu CS Timișoara a fost început ezitant, în prima repriză am făcut multe greșeli neforțate și am fost surprinși pe contraatac. În schimb, în repriza a doua fetele s-au dăruit mobilizat foarte mult, mai ales pe faza de apărare și zic eu că un plus de tinerețe al nostru s-a văzut, pentru că ne-am desprins datorită contraatacurilor, am alergat mai mult decât adversarele noastre de astăzi și așa am reușit să obținem victoria.“
Universitatea Reșița: Codruța Buda, Alexandra Popescu, Andra Ioța – Andrada Stamin (7 goluri), Alina Cristea (6), Alexandra Dinu (6), Adriana Voina (5), Alexandra Mihai (5), Lorena Mocodean (3), Beatrice Kovari (2), Gianina Iung (1), Kinga Fazakas (1), Mădălina Dragoș, Claudia Stanciuc, Iasmina Roșian, Claudia Baldovin.