Victorie și suntem pe podium! CSU Reșița – Olimpic Tg. Mureș 30-23 (14-12)

În etapa a X-a a Diviziei A de handbal feminin, Seria B, CSU Reșița a învins miercuri după-amiază pe Olimpic Târgu Mureș, cu scorul de 30-23 (14-12). Handbalistele noastre s-au mobilizat și au depășit o echipă formată din junioare ambițioase, desprinderea decisivă fiind în repriza secundă a meciului.

Cu acest prilej, la CSU Reșița a debutat astăzi și cea mai nouă achiziție a clubului nostru, Daiana Gaiu, o sportivă de 20 de ani, transferată de la Minaur Baia Mare.

„Mă bucur că fetele au reușit să depășească momentul dificil după înfrângerea de la Oradea și deși am avut probleme de efectiv, prin accidentările sportivelor Andra Ioța, Gina Iung și Adriana Voina, am reușit să ne mobilizăm. Fetele au dat totul pe teren și au demonstrat că dacă sunt unite și reprezintă un grup, pot să câștige. Trebuie să recunosc că am avut un meci dificil, în fața unei echipe de junioare, în care am remarcat multe jucătoare valoroase, de perspectivă. Sută la sută, nu este întâmplătoare prezența lor în turneele finale la nivelul junioarelor”, a spus antrenorul echipei noastre, prof. Cristian Busuioc.

CSU Reșița: Delia Roman, Alexandra Popescu – Simina Vezentan (9 goluri), Alina Cristea (7), Beatrice Kovari (6), Cătălina Dumitrescu (3), Marinela Prykop (2), Daiana Gaiu (1), Alexandra Bucur (1), Iulia Bledea (1), Claudia Baldovin, Denisa Ion, Gianina Iung, Adriana Voina, Andra Ioța.
Felicităm întreaga echipă și pe antrenor pentru victoria muncită de astăzi, le mulțumim fanilor care au venit la Sala Polivalentă să ne susțină!
După victoria în fața echipei mureșene, CSU Reșița a urcat pe locul al treilea al clasamentului, cu 18 puncte. În etapa viitoare, sâmbătă, 18 noiembrie, elevele antrenorului Cristian Busuioc vor întâlni în deplasare pe Crișul Chișineu-Criș.

Foto: Miruna Maria