VICTORIE! Universitatea Reşiţa – HCM Ştiinţa Baia Mare 25-19 (15-9), în etapa a 15-a

Echipa noastră a obţinut astăzi prima victorie din sezonul 2010-2011 al Ligii Naţionale de handbal feminin.

În etapa a 15-a, Universitatea Reşiţa a învins la Sala Polivalentă formaţi HCM Ştiinţa Baia Mare, cu scorul de 25-19 (15-9). A fost o victorie muncită a handbalistelor noastre, care au jucat cu multă determinare şi au reaprins speranţele în menţinerea în elita handbalului feminin românesc.

„Sunt foarte fericit şi foarte mulţumit după această victorie în faţa echipei din Baia Mare, a spus antrenorul Florin Pera. Am fost o echipă clar superioară, am reuşit o primă repriză extraordinară, iar în a doua repriză am încercat să conservăm rezultatul. Este o victorie de moral, care ne dă încredere pentru meciurile următoare. Practic, cu această victorie reintrăm în lupta pentru menţinerea în Liga Naţională. Ne aşteaptă un retur mai accesibil decât turul de campionat. Sper din tot sufletul ca oamenii care au fost şi au rămas alături de această echipă, să ne susţină şi să fie alături de noi, pentru a reuşi să ne luptăm până în ultima clipă pentru a ne menţine în Liga Naţională. Cred eu că merităm să jucăm şi al treilea an în primul eşalon. Vreau să felicit fetele din tot sufletul pentru dăruire, pentru modul cum au abordat jocul şi cum au respectat sarcinile tactice. Mai sunt, bineînţeles, unele lucruri de pus la punct. A fost o victorie importantă pentru noi. Mulţumesc oamenilor care au fost alături de noi, atât la bine, cât şi la greu. Vreau să le dedic această victorie tuturor celor care, în momentele grele, au fost alături de noi. Am trecut prin momente dificile, am pierdut multe jucătoare. Dar, odată cu această victorie, să credem în şansa noastră şi să luptăm până la capăt cu toate forţele.“

Universitatea Reşiţa: Paula Vişan, Bianca Anghelescu, Cristina Bobeică – Loredana Iancu (9), Gulnara Garipova (5), Mirabela Cricleviţ (5), Călina Calu (2), Alexandra Haşegan (2), Simona Duţă (1), Alexandra Irimuş (1), Simina Neag, Laura Roiban, Mădălina Herciu, Mihaela Scutaru. Antrenori: Florin Pera şi Liviu Viaşu.

FELICITĂRI, FETELOR!