VICTORIE! Universitatea Reșița a învins azi pe Marta Baia Mare, în turneul final!

Echipa noastră a început cu un rezultat pozitiv turneul final al Campionatului Național de Handbal Junioare I, de la Cluj-Napoca. Sportivele antrenate de profesorul Cristian Busuioc au învins astăzi pe Marta Baia Mare, cu scorul de 34-29, conducând și la pauză, cu 16-14. Astfel, handbalistele noastre au căpătat o și mai mare încredere în forțele proprii, după acest rezultat care situează Universitatea Reșița pe primul loc în Grupa B, cu trei puncte. În celălalt meci din grupă, disputat astăzi, CSS Dinamo Brașov și CSM București au remizat, 24-24.
Universitatea Reșița: Alexandra Popescu – Adriana Voina (12 goluri), Alina Cristea (8), Alexandra Dinu (5), Lorena Mocodean (5), Claudia Baldovin (3), Claudia Stanciuc (1), Alexandra Pîrcioagă, Lavinia Grozuța, Cătălina Dumitrescu, Anita Matula, Alexandra Lobonțiu.
Pentru echipa noastră urmează încă două meciuri grele în grupă: joi, 30 aprilie, de la ora 14, cu CSS Dinamo Brașov și vineri, 1 mai, de la ora 15.15, cu CSM București.
Mulțumim suporterului nostru Florin Boboescu, care a venit la primul meci și ne-a susținut împreună cu câțiva băieți de la Turda! Mulțumim și domnului director Octavian Măzăran, prezent alături de noi la Cluj-Napoca, precum și tuturor prietenilor noștri de acasă care suntem convinși că ne susțin moral.
Felicitări handbalistelor și antrenorului Cristian Busuioc și mult succes în turneul final!