(VIDEO) Atleții noștri dau examen mondial la Londra. Ultimele antrenamente înaintea curselor de duminică

Duminică, 13 august, în ultima zi a Campionatului Mondial de Atletism de la Londra, sunt programate probele de marș.

CSU Reșița va fi foarte bine reprezentată, la 20 km marș va concura Ana Rodean, sportivă cu dublă legitimare, CSU Reșița-CS Unirea Alba Iulia, iar la 50 km marș se vor afla în competiție olimpicul Narcis Mihăilă și colegul său, Alin Știrbu.

„Avem o singură problemă, vremea. Comparativ cu România, unde este foarte cald, aici este mai răcoare și mai tot timpul înnourat, chiar a și plouat. Asta ne dă o stare de moleșeală, dar sperăm ca până duminică să ne revenim și să fim apți pentru cursă”, spune Narcis Mihăilă.

mihaila-narcis-rodean-ana-stirbu-alin

„După aceste zile petrecute la Londra, putem să spunem că sportivii noștri s-au adaptat destul de bine, dar ținând cont că aici plouă și este o temperatură de maxim 18-20 de grade Celsius, sperăm ca la concurs această temperatură să fie benefică pentru sportivii noștri. În același timp, noi ne dorim ca la momentul cursei, sportivii să fie în formă maximă și să își îndeplinească obiectivele propuse, în primul rând clasarea pe un loc cât mai bun și realizarea de recorduri personale. Ținând cont că suntem la început de ciclu olimpic, noi vom lua treptat acest ciclu olimpic, iar în prima fază la aceste Campionate Mondiale zicem noi că obținerea de personal best este un lucru bun pentru sportivii noștri”, a precizat antrenorul Octavian Măzăran, directorul CSU Reșița.

Duminică, la ora locală 7:45 (9:45, ora României), va fi startul în proba de 50 km marș (cu Narcis Mihăilă și Alin Știrbu), iar de la ora 12:20 va lua startul Ana Rodean, în proba de 20 km marș.

TOATE MATERIALELE DE PE ACEST SITE (TEXT, FOTO, VIDEO) SUNT PROPRIETATEA CSU REȘIȚA. RUGĂM INSTITUȚIILE DE PRESĂ CARE PREIAU INFORMAȚII, FOTOGRAFII ȘI MATERIALE VIDEO DE PE ACEST SITE SĂ PRECIZEZE SURSA, CU LINK ACTIV CĂTRE SITE-UL CLUBULUI NOSTRU (www.csu-resita.ro). VĂ MULȚUMIM PENTRU SUSȚINEREA ȘI PROMOVAREA PERFORMANȚELOR CLUBULUI SPORTIV UNIVERSITATEA REȘIȚA!