(VIDEO) Daria Grigoroiu, o vitezistă de aur

Bunele relații de colaborare dintre Clubul Sportiv Universitatea Reșița și alte cluburi sportive din municipiul de pe Bârzava dau roade.
Recent, la Campionatul Național al Juniorilor III, de la București, o reprezentantă a clubului nostru a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere.
Daria Grigoroiu, de la CSU-CSS Reșița, sportivă antrenată de Ștefan Nagy, a devenit campioană națională în proba de 100 m garduri, cu timpul de 14.54 secunde.

„Daria Grigoroiu a mers ca de obicei foarte bine, a câștigat fără emoții. Dacă facem un bilanț pe acest an, a obținut șapte medalii, dintre care trei la categoria ei de vârstă și patru la categoria mai mare. Nu a reușit, din păcate, să stabilească un record național la 100 m garduri, junioare III. În serii a lovit două garduri, apoi în finală a alergat puțin cu frică”, a spus antrenorul Ștefan Nagy.
Campioana națională, Daria Grigoroiu, ne-a declarat, la întoarcerea acasă: „A fost destul de ușor, și greu în același timp. Pentru că am avut contracandidate destul de bune. Am terminat cursa cu avans mare față de celelalte sportive, dar voiam să fac record național, nu s-a putut, sper ca anul viitor să reușesc.”